Peddelen tussen de bollenvelden

Hoe leuk is het om de bollenvelden eens vanaf het water te bekijken? Bij ons kun je een fijne tweepersoons kano huren om al peddelend de omgeving te verkennen. De kosten hiervoor zijn €20,- per dagdeel voor B&B-gasten en €25,- voor niet-gasten. Wil jij tijdens je verblijf graag een kano huren? Geef dat dan vast door zodat je niet mis grijpt.

Geschakelde kamers

Wist je dat zowel de twee gastenkamers boven (Weerestein en Elsbroek) als de twee gastenkamers beneden (Hof van Hillegom en Zanderij) geschakeld kunnen worden? Er is een deur tussen de kamer die normaal gesproken dicht is, er zit ook een geluidsisolerend paneel tegenaan. Maar ben je met een wat groter gezin of ander gezelschap en vind je het gezellig om de kamers te schakelen? Dan kan dat! Hiermee hebben jullie samen dus nog meer ruimte.

Fotoshootlocatie

Onze B&B is ook te huren als locatie voor een fotoshoot. De ruime en lichte serre is erg geschikt om ook bij minder weer prachtig lichte foto’s te maken. Ook het gebruik van gastenkamers en zelfs de privéwoonkeuken behoort tot de mogelijkheden. Er is van alles mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Werkplek

Sinds de coronaperiode bieden wij ook werkplekken aan. Nu veel mensen thuiswerken is er behoefte aan een fijne plek waar even rustig gewerkt kan worden. Wij bieden werkplekken aan in gastenkamers. We zetten een tafel met bureaustoel in een gastenkamer. Je kunt dan heerlijk rustig werken met weer eens een ander uitzicht. Je hebt de beschikking over eigen sanitair, goede wifi en onbeperkt koffie en thee.

Langer verblijf aanbiedingen

Heb je de tijd om te genieten van onze B&B en alles wat de omgeving te bieden heeft? De ene dag naar het strand, de andere dag winkelen of museumbezoek in de stad en een andere keer weer lekker fietsen in de omgeving? Er is genoeg te doen!

Midweekdeal: verblijf bij ons van maandag tot vrijdag (4 nachten) en betaal slechts €440,-.(in plaats van €480,-) inclusief ontbijt en belastingen.

Lang weekend: verblijf bij ons van vrijdag tot maandag (3 nachten) en betaal slechts €340,-.(in plaats van €360,-) inclusief ontbijt en belastingen.

Hele week: verblijf 7 nachten bij ons en betaal slechts €750,-.(in plaats van €840,-) inclusief ontbijt en belastingen.

Late checkout

Slaap lekker uit en kruip na het ontbijt nog even onder de wol! Als je kiest voor de late checkout kun je tot 14.00 gebruik maken van je kamer (normaal 11.00). €20,-