Peddelen tussen de bollenvelden

Hoe leuk is het om de bollenvelden eens vanaf het water te bekijken? Bij ons kun je een fijne tweepersoons kano huren om al peddelend de omgeving te verkennen. De kosten hiervoor zijn €20,- per dagdeel voor B&B-gasten en €25,- voor niet-gasten. Wil jij tijdens je verblijf graag een kano huren? Maak dan van te voren bij ons een reservering, zodat je niet mis grijpt.

Geschakelde kamers

Wist je dat zowel de twee gastenkamers boven (Weerestein en Elsbroek) als de twee gastenkamers beneden (Hof van Hillegom en Zanderij) geschakeld kunnen worden? Er is een deur tussen de kamer die normaal gesproken dicht is. Hier zit een geluidsisolerend paneel tegenaan. Maar ben je met een groter gezin of ander gezelschap en vind je het gezellig om de kamers te schakelen? Dan kan dat! Hierdoor hebben jullie samen dus nog meer ruimte.

Fotoshootlocatie

Onze B&B is ook te huren als locatie voor een fotoshoot. De ruime en lichte serre is erg geschikt om ook bij (zeker ook met minder weer) prachtig lichte foto’s te maken. Ook het gebruik van gastenkamers en zelfs de privéwoonkeuken behoort tot de mogelijkheden. Er is van alles mogelijk, vraag naar de mogelijkheden. We bespreken het graag met je.

Werkplek

Wij bieden (voornamelijk in de winterperiode) werkplekken aan. Je kunt dan rustig werken aan een tafel met bureaustoel in een van onze gastenkamer.
Kosten per dagdeel zijn €30,- en €50,- voor een hele dag.
Dit is inclusief koffie en/of thee.

Late checkout

Slaap lekker uit en kruip na het ontbijt nog even onder de wol! Als je kiest voor de late checkout kun je tot 14.00 gebruik maken van je kamer (normaal 11.00). Kosten voor de late checkout bedragen €20,-.