Speciale zomerdeals!

Nu het reizen naar het buitenland er misschien nog niet in zit dit jaar zijn veel mensen op zoek naar een leuke plek in eigen land. Liefst kleinschalig om geen risico te lopen. 

Ben jij daar ook naar op zoek? Wij hebben nu speciale zomerprijzen voor de maanden juni, juli en augustus. Let op, deze zijn alleen direct te boeken  via mail of telefoon.

Prijzen weekend (vrijdag tot maandag, 3 nachten) €330,-, midweek maandag-vrijdag 4 nachten €440,- en een week (vrijdag tot vrijdag, 7 nachten) nu slechts €750,-. Prijzen zijn inclusief ontbijt en belastingen.

Onze B&B heeft ruime kamers met eigen sanitair. Er is een koelkastje aanwezig op de kamer en je kunt ook op eigen kamer koffie en thee maken. We hebben genoeg buitenruimte, een lekker terras om van de zon te genieten en een picknicktafel op het gras. Je kunt bijvoorbeeld lekker buiten ontbijten bij mooi weer. Of wil je liever ontbijt op bed? ‘Gewoon’ in de serre kan natuurlijk ook. De serre is ruim en wordt altijd gebruikt als ontbijtruimte, maar als alle kamers bezet zijn zullen we het ontbijt op aparte tijdstippen aanbieden zodat je als gast genoeg ruimte om  je heen blijft houden. We maken de kamers en de ruimte schoon  volgens RIVM-richtlijnen en er is handalcohol aanwezig voor u als gast.