Elsbroek – Deluxe Tweepersoonskamer

Deze ruime en lichte kamer op de eerste verdieping heeft een prachtig uitzicht over de bollenvelden. Het is ook een mooie hoge kamer, met de nok in zicht. Het boxspringbed van 1.80×2.10 kan ook opgemaakt worden als 2 losse bedden. De badkamer hoeft niet te worden gedeeld en beschikt over een douche, wastafel en toilet. Op de kamer is een koelkastje aanwezig en ook een waterkoker en koffieapparaat.

Omdat het een ruime kamer is, is het bijzetten van een extra bed mogelijk.

Hof van Hillegom – Deluxe Tweepersoonskamer

Deze ruime en lichte kamer op de begane grond heeft openslaande deuren naar het terras. De eigen badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, ligbad en aparte douche. Het boxspringbed van 1.80×2.10 kan ook opgemaakt worden als 2 losse bedden. Op de kamer is een koelkastje aanwezig en ook een waterkoker en koffieapparaat.

Weerenstein – Deluxe Tweepersoonskamer

Deze ruime lichte kamer op de eerste etage heeft een prachtig uitzicht over een weidse omgeving van bollenvelden. Het is ook een mooie hoge kamer, met de nok in zicht. De eigen badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, ligbad en aparte douche.

Omdat het een ruime kamer is, is het bijzetten van een extra bed mogelijk.

Zanderij – Deluxe Tweepersoonskamer

Deze ruime en lichte kamer op de begane grond heeft openslaande deuren naar het terras.. De kamer is voorzien van openslaande deuren en terras. De eigen badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche. Op de kamer is een koelkastje aanwezig en ook een waterkoker en koffieapparaat.